2016. március 2., szerda

Csipkés délután

Nagyon elhanyagoltam a blogot... ismét... tudom.. szinte csak a workshopok kerülnek fel ide, de a jövőben nagyon igyekszem, hogy ha nem is mutatok meg minden elkészült darabot, azért ezen a fórumon is jelen legyek, inkább mesélgetős formában.

Kicsit okosabban kellene "marketingelni", tudom, de hát ez az amihez abszolút nem értek és nincs is idő rá, de eddig is szépen, csendben, a maga útján mentek a dolgok, és mindig minden a legjobban alakult, ebben bízom a jövőben is.

Az elmúlt időszak nehéz volt a sok-sok betegség miatt, a lányok november óta felváltva betegek. Szerencsére nem nagy betegségek, csak a szokásos ovis vírusok, de remélem, most már jön a tavasz,a napsütés és mindenki egészséges lesz.

Sok izgalmas dolog van alakulóban, többek között létrejött a Villám Bazár és igazán nagy megtiszteltetés, hogy engem is felkértek, hogy tagja legyek. Minden hónap második péntekén pár órára nyílik ki a bazár, ahol egyedi, külön erre az alkalomra készülő kézműves termékeket lehet megvásárolni. Szuper kezdeményes, nagyszerű kézművesekkel.

A kis varrószobám alakulóban, sajnos nem volt idő a festegetésre az elmúlt hónapokban, de tavasszal nagyon szeretnék végezni mindennel.

Azért mutatok varrományt is, csipkések készültek tegnap délután. Ugye nem kell mondanom, mennyire odavagyok ezekért a csipkékért. :) szeretem a színűket, a könnyedségüket, a finomságukat, lágyságukat, mindenféle formában.... :)
Szép napot kívánok Nektek! :)



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése